News

Er du vores nye kollega?

Mater søger kundeservicemedarbejder

Vil du være med til at skabe værdi for kunder og kollegaer, og er du serviceminded og udadvendt? Så er du måske den nye kundeservicemedarbejder hos Mater A/S. Mater er en dansk designvirksomhed, der skaber, markedsfører og sælger designprodukter indenfor møbler, belysning og home accessories. Mater har et kompromisløst fokus på bæredygtighed og social ansvarlighed og vores forretningsfilosofi bygger på tre nøgleprincipper - design, håndværk og etik. Gennem de seneste år har Mater oplevet en stigende vækst, og vi søger derfor en ny medarbejder til at indgå i kundeservice teamet, der i dag består af 2 medarbejdere.

Højt serviceniveau i et lille team
Som kundeservicemedarbejder bliver du en del af et mindre kundeserviceteam på to personer. Kundeservice er en travl afdeling, hvor du vil opbygge en tæt relation til både interne medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere såsom lager, kunder, agenter, distributører og arkitekter. Som kundeservicemedarbejder vil dine primære opgaver omfatte telefon- og mailkontakt, ordrebehandling, fakturering, leveranceopfølgning og håndtering af reklamationer.

Struktureret og erfaring med Navision
Du har erfaring med kundeservice eller salg fra en virksomhed, hvor mange varer og ordrer håndteres hver dag. Du har desuden en god forståelse for systemer og processer og er vant til at arbejde med mail og it, herunder en solid erfaring med ordrebehandling i Navision. Som person forstår du vigtigheden af et højt og dedikeret serviceniveau og evner at skabe tillidsfulde relationer. Du forstår værdien af et stærkt samarbejde og tager ansvar for dine opgaver. Derudover er det afgørende, at du arbejder struktureret, i et højt tempo med fokus på detaljen, og du formår at forholde dig til problemstillinger af forskellig karakter. Endelig forventer vi, du behersker engelsk i tale og på skrift og et kendskab til tysk vil være en fordel.

Uformel arbejdsplads med højt til loftet
Du kan se frem til at blive en del af en lille og uformel arbejdsplads med i alt otte kollegaer. Du vil indtræde i en travl hverdag med fokus på at levere produkter og yde service af høj kvalitet. Derudover får du lejlighed til selv at præge dit jobindhold med plads til selvstændige initiativer. Stillingen er 37 timer ugentlig og udføres mandag til fredag fra Maters hovedkontor på Glentevej 47, 2400 København NV.

CV og ansøgning
Spørgsmål til stillingen kan rettes til COO Christian Erichsen på tlf. +45 3032 1377. Send ansøgning samt cv til christian@materdesign.com. Tiltrædelse snarest, ansøgninger vurderes derfor løbende. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Download stillingsopslag her