News

Mater på COOP.dk

Vi har med forundring konstateret, at COOP.dk er begyndt at forhandle et parti Mater varer uden vores vidende. 

Forundringen skyldes, at Mater slet ikke har nogen samarbejdsaftale med COOP.dk, ligesom vi aldrig er blevet kontaktet af COOP med henblik på et samarbejde omkring salg af Maters varer på COOP.dk

Maters varer eksporteres i dag til over 40 lande gennem et netværk af forhandlere og samarbejdspartnere. Desværre kan vi konstatere, at et parti varer, der oprindeligt er solgt til et hotelprojekt i Østeuropa nu sælges på COOP.dk. Varer, som COOP tilsyneladende har valgt at indkøbe gennem mellemhandlere frem for direkte hos Mater.

Mater er fortaler for varernes frie bevægelighed. Vi er også fortalere for gennemsigtighed i kunderelationer og foretrækker at vide, hvem vi samarbejder med. Det forhold har COOP desværre valgt at tilsidesætte i denne sag. 

Vi er derfor nødt til at tage afstand til de forretningsmetoder, som COOP har valgt i deres indkøb af Maters varer, der nu sælges på COOP.dk

Henvendelser for mere information eller spørgsmål i denne sag kan ske på info@materdesign.com eller ved at kontakte os på tlf. 7026 4488.

Bedste hilsner

Mater teamet